Hem ***** Böcker ***** Kurser ***** Privatsessioner ***** Om Anna ***** Q'eroindianerna ***** Traditionen ***** Foto & video ***** Kontakt
         

Inkamästarnas arv, steg 4

Förkunskap: Inkamästarnas arv steg 1 eller Elizabeth Jenkins steg 1. Även IMA steg 2 & 3 rekommenderas, men är inte obligatoriska att ha slutfört innan. Om du har gått för Juan Nuñez del Prado behöver du gått hans steg 1 och 2.

I den här tvådagarskursen går vi vidare med kunskaperna och verktygen från den sydamerikanska ursprungsbefolkningen. Vi arbetar med verktyg från Don Benito Q'oriwaman från bergstrakterna i närheten av Cuzco, samt med kunskaper från Tata Lorenzo från området kring Titicacasjön.

I steg 4 börjar vi kika framåt i människans och vår egen utveckling. Enligt inkaprofetiorna har en ny tidsålder tagit sin början år 2012. Detta år betraktas som startskottet för möjligheten att uppnå det som inom Inkatraditionen betecknas som den femte och den sjätte nivån, av sju, av andlig och personlig utveckling, där femte nivån kännetecknas av förmågan att vara en ofelbar healer och sjätte nivån kännetecknas av att kunna avge synligt ljus, att bli bokstavligen upplyst.

I denna kurs börjar vi arbeta energimässigt för att ställa oss i resonans och harmoni med dessa nya möjligheter. Vi knyter an till och skapar kopplingar till universum, för att främja den egna utvecklingen både på personlighetsnivån och på energinivån. Vi arbetar med tillväxt, varseblivning, energiutväxlingar och jaguppfattning för att förfina våra egna frekvenser och komma till personlig insikt om vår egen delaktighet i den övergripande utvecklingen.

Kursledare: Anna Southerington, författare av Inkamästarnas arv samt initierad och aktivt verksam paqo sedan 14 år tillbaka. Auktoriserad av Tawantinstiftelsen i Peru som lärare och förvaltare av Inkatraditionen. Ceremoniellt inadopterad i Q'erofamiljen Apaza och gudmor till Gael Anderson Apaza.

Stockholm:
Privat bostad, adress meddelas vid anmälan (OBS katt finns)
Datum: Höstens & vinterns datum ej klara ännu, kommer inom kort!
Kurspris: 2500 kr, inkl fika
Info & anmälan: info@livetshus.com

Österlen:
Näckrosen kursgård, Gyllebo (nära Gärsnäs).
Datum: 4-5 juli, 2015
Kurspris: 2600 kr, inkl kost & logi.
Info & anmälan: Nea, info@nackrosen.net eller 0414-230 52

 

Tillbaka till kalendariet...

 

*
Machu Picchu, himmelsk skönhet på jorden

 

Citat som förgyller min väg

The measure of intelligence is the ability to change.

- Albert Einstein

You yourself, as much as anybody in the entire universe, deserve your love and affection.

- Gautama Buddha

I ask not for any crown
But that which all may win;
Nor try to conquer any world
Except the one within.

- Louisa May Alcott