Hem ***** Böcker ***** Kurser ***** Privatsessioner ***** Om Anna ***** Q'eroindianerna ***** Traditionen ***** Foto & video ***** Kontakt
         

Kontakt

Du är alltid varmt välkommen att kontakta mig!

Du når mig via e-post på adressen anna@inkamastarnasarv.se.
Om jag inte är på resande fot brukar jag vara snabb på att svara!

Anmärkning ang. telefonsamtal:
På grund av oregelbundna och udda arbetstider (jag arbetar ofta och gärna nattetid) undanber jag mig telefonsamtal.
Jag har också många gånger svårt att själv ringa upp på sådana tider som passar för de flesta andra, så jag undanber mig även förfrågningar om att bli uppringd.
Jag pratar mycket när jag har kursdeltagare/klienter och har då också behov av att bara få vara i tystnad resten av tiden. Dessutom går det betydligt snabbare för mig att läsa och besvara mail än att ha telefondialog, så det är även mera tidseffektivt för mig med e-post.
Tack för din förståelse!

Du är alltid varmt välkommen till bokens och inkatraditionens Facebooksida.
Där lägger jag upp kurser och evenemang, intressanta länkar och information som relaterar till traditionen och inkakulturen, bilder och glada tillrop!

Behöver du hjälp? Stöd på distans.

Ungefär en gång i veckan sätter jag mig och sänder lätt energi (sami) till personer och/eller platser som kan behöva healing, kraft och stöd, samt rensar bort tung energi (hoocha). Ibland har jag också kollegor som deltar. Det sker på distans och kostar ingenting. Om du vill att jag ska ta med dig, en närstående eller en plats på min lista för veckan är du varmt välkommen att höra av dig.

Ange i ett mail till anna@inkamastarnasarv.se att det gäller distansstöd. Du behöver enbart berätta ditt eller din närståendes namn, var du eller din närstående befinner dig samt väldigt kort vad problemet är som du vill ha hjälp med, alternativt berätta kort om den plats som saken gäller samt var den ligger (om inte det är allmänt känt).

*
Machu Picchu, en avv'rldens vackraste platser

 

Citat som förgyller min väg

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is a reaction, both are transformed.

- C.G. Jung